Rezervo nje Makine me Qera ne Vlore ose ne Aeroportin e Rinasit, Tirane

Misioni!

Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet tona të makinave me qira, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe rehatinë, për t'ju ofruar një përvojë unike.

Rezervo nga Telefoni

+355692245922
Open chat
1
Book Now from WhatsApp