BB Rent Car Vlore

0
Karta eshte bosh
0
Karta eshte bosh
Mirësevini në Shqipëri
Ofrojmë Makina me Qera

Gjeni makinën më të mirë dhe ofertën më të mirë që ju përshtatet dhe shijoni udhëtimin tuaj në Shqipëri.

Ne ofrojmë Makina me Qera, në gjendje shumë të mirë pune. Makinat janë të rehatshme dhe ju ofrojnë udhëtim komod.

Ofrojmë shërbimin tonë në qytetin e Vlorës si dhe në Aeroportin e Rinasit, Tiranë.

Bëni një rezervim më shpejt se kurrë, shikoni ose modifikoni me lehtësi rezervimin e ardhshëm dhe merrni udhëzime për vendndodhjen.

MISIONI JONE

Të jemi zgjedhja e parë e udhëtimit për shumicën e qytetarëve të Shqipërisë dhe jashtë saj. Të kemi rritje të vazhdueshme duke zgjeruar dhe ofruar shërbime konkurruese, komode dhe me saktësi të lartë. Ju Mirëpresim!

Open chat
1
Book Now from WhatsApp